miercuri, 1 octombrie 2008

In "stilul Valentin Stan"

Auzi, Bre nea Gadeo! Ai auzit de un domn Ionescu?
-Nu.
-Nici Eu ! Ne da niste sfaturi de rating; zice ca lumea s-a plictisit sa-l tot insultam pe dl presedinte si, ca pe post , mai bine, am spune la cate din stirile transmise prin Media, s-au autosesizat Autoritatile Statului, vizavi de cei vizati. Ce zici? Parca nu-i rea ideea! Ce ziceti Maestre Cristoiu de Sugestia acestui domn Ionescu? Vrea sa ne lasam de painea noastra cea de tote zilele?
-Poate ca are dreptate! Putina diversitate, nu strica! Si apoi,prea ne batem gura de pomana, sa priceapa iapa. Sa vorbim cu el (pardon, cu Dansul) si atunci putem cocluziona in cunostinta de cauza. Chiar, daca ma gandesc mai mult,ideea imi place grozav. Atitudinea de autosesizare este de fapt, ratiunea existentei noastre:"daca suntem intr-adevar a 4-a Putere in Stat, asa cum ne dorim in visele noastre altruiste"; ar constitui finalitatea eforturilor noastre! Ce zici Mihai, domnu Gadea, am putea intrvedea o asemenea directie de efect?
-Maestrul Ion Cristoiu,ca intotdeauna,gandeste fata nevazut a lucrurilor!Inclin sa-i dau dreptate! Dar, sa renuntam la truda noastra de Sinteza Zilei? Sa-i spunem Deriziunea Zilei?
La loc comanda! Fictiune Ionesciana!

Niciun comentariu: