marți, 30 decembrie 2008

Realitati romanesti.Stupiditate de ziarist

Nu-i dau numele specimenului, am stomac sensibil; si-apoi nu vreau sa-i fac o reclama care nu-i trebuie; isi are o fauna consacrata congenital, care face criza de ocluzie intestinala, doar cand ii vede numele. Redau cateva afirmatii din gandirea-i patologica, comentate consecutiv:- rolul viitorului parlamentar nu este neaparat sa mearga cu vidanja prin Ferentari. Cu alte cuvinte, nevoile electoratului, trebuie rezolvate dupa stomacul parlamentarului(gretos sau nu), gandit de penibilul scrib. Electorat roman,am ajuns rau de tot, daca niste naimiti fara rusine, traseaza conduita parlamentarului fata de noi, in functie de stomacul lor canceros!
-va subestimati electoratul, afirmand “garantat de Vanghelie”; deci, credibilitatea, demnitatea cuiva sunt pendinte de “compatibilitatea” cu partizanatul abominabil al “pseudoistului”(sic!) respectiv; din nou, abject, fara echivoc!
-apoi, dincolo de vrajeli electorale(ce limbaj cotidian de centura !), ce nevoie are de un scaun in parlament o persoana realizata ca dv?; cu alte cuvinte, in Parlament intra numai nepricopsiti, pusi pe capatuiala, fara nici o vibratie altruista;de aci expresiile cretinoide la moda in Romania:butoane, cascaval, coruptie si cate alte nascociri antinationale, care pe langa conditia socio-economica datorata poate si unor asemenea pitecantropi,Patria noastra, trebuie sa lupte si cu stafia dezonoarei de a fi o tara corupta.
Ce mai,dpdv medical, vizavi de penibilul relatat, s-ar putea concluziona: la asa scaun, asa sanatate!In Ajun de An Nou 2009, in spirit Salus populi suprema lex esto.

Un comentariu:

Anonim spunea...

La multi ani! Vezi ca supra-apreciezi blogosfera de scrii asa. Asa am facut si eu la inceput si mi-a mai trecut din elanul creativ intre timp :D